Be Shore Events

Be Shore Events is een onderdeel van de franchise organisatie, de Be Event Group. Be Shore Events is gevestigd in Hoek van Holland en verzorgd evenementen in Hoek van Holland, Westland en Delft.
Wij organiseren bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten. Be Shore Events staat voor betrouwbaarheid, betaalbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid.

111 Ervaringen

9,9101

Powerkiten was een zeer geslaagd evenement! Goede en gezellige begeleiding. Echt een aanrader.

9,7101

Ondanks het slechte weer (miezerregen) hebben wij een fantastisch bedrijfsuitje gehad met het vliegeren op het strand. Prima geregeld, goed en voldoende material en prettige begeleiding.

8,0101

Prima verzorgde GPS tour met muziek en segwayopdracht in Hoek van Holland door Be Shore Events tijdens ons afdelingsuitje gehad!

10101

We hebben een fantastische dag gehad! Alle 66 collega’s hebben onwijs genoten van de leuke activiteiten en het lekkere eten.

10101

Ontzettend goed georganiseerd, 1 belletje en alles werd geregeld.
Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en de quiz master begeleide de quiz vol passie en humor. We hebben erg genoten van de plek de quiz en het lekkere eten.

bedankT!

8,0101

Wij hebben afgelopen zaterdag met ons team ‘Be a Robbinson’ gedaan op het strand van Hoek van holland. Wij hebben dit allemaal als zeer leuk ervaren. Het was een leuke dag en onze complimenten over de inhoud en naar de instructeurs die alles verzorgenden. Het was TOP!!

8,0101

Wij hebben met kantoor meegedaan aan het spel ‘The Phone Challenge’ in Delft. Het was een geweldig geslaagde middag! We boften heel erg met het weer en het mysterieuze spel was erg leuk, spannend en soms lachwekkend. Kan het iedereen aanraden!

8,0101

We hebben een top middag gehad met Be Shore Events. Alles goed geregeld en een leuke fietsroute met opdrachten door Delft gereden. Dank voor de geslaagde middag!

8,0101

We hebben met bijna 70 personen de Ipad City Game gedaan in Rotterdam. We hebben een prima middag gehad en vreselijk gelachen. Een leuk en enthousiast team van Be Shore Events.

8,0101

was leuk en hebben echt genoten. Enthousiasme van het team maakte het uitblijven van flink briesje helemaal goed

8,0101

Ondanks de regen een super leuk uitje gehad met enthousiasme vanuit de instructeurs.

8,0101

Hartstikke goed geregeld, van spel toy eten & drinken.

8,0101

Wat een super leuk team uitje hebben wij gehad. Op het strand volleyballen, rond 16.00 borrelen, en daarna heerlijk genoten van een Life cooking. Het eten was werkelijk fantastisch. Een heel leuk concept voor een gezellige dag! En het weer….zat ons ook mee…..!!!! ZONNETJE BEDANKT!!!

8,5101
9,5101

Fantastische middag BB golf in Hoek van Holland !! Goed en enthousiast georganiseerd en begeleid !! Daarna heerlijk gegeten aldaar. Topper voor bedrijfsuitje!

10101

We hebben een hele leuke dag gehad gisteren. De begeleiding door Raymond was erg prettig.
Hij voelt een groep goed aan en geen moeite was hem teveel. Op de catering en bediening
van FF tijd was ook niets aan te merken. Rest nog wat spierpijn in de armen van het vliegeren, maar ja..
Dank je wel voor de goede organisatie!

8,0101

Wij hebben dinsdag 2 juni een zeer geslaagd bedrijfsuitje gehad in Hoek van Holland mede dankzij de enthousiaste begeleiding bij de “Be Robinson Challenge” die Be Shore Events perfect had georganiseerd.
Leuke spelletjes en tot slot Iedereen super fanatiek op jacht naar de Winnende kokosnoot. Erg leuk!

8,0101

Wij hebben met ons eCommerce team een super dag op het strand gehad dankzij alle voorbereidingen van BeShoreEvents. Van een super organisatie vanuit Martijn tot enorm enthousiaste instructeurs tijdens de activiteiten powerkiten en volleyballen. Enorm bedankt voor de leuke dag, flexibiliteit en organisatie.

eCommerce team T-Mobile

9,5101

Zeer geslaagde middag, de Robinson Team Challenge viel erg in de smaak bij alle collega’s. Goede begeleiding, duidelijke uitleg. Mooi weertje erbij, dus top!

10101

Super dag gehad en crue Be Shore Events was zeer hulpvaardig en ging professioneel te werk.

8,0101
9,0101

Afgelopen zaterdag hebben we meegedaan aan de Be Robinson Team Challenge voor een vrijgezellenfeest.
Zonder uitzondering heeft iedereen zich mee laten slepen door het spel wat superleuk werd gestuurd door het team van Be Shore. 4 gave spellen met als ultieme ervaring ” de eetproef” ,waar ik mensen boven zichzelf heb zien uitstijgen… met als laatste nog een finaleklapper met alle teams.. We hebben de nodige analyses van het spel gemaakt onder het genot van een drankje en de Be BBQ! Kortom een fantastische dag.. ( zelfs het weer was goed geregeld 😉 ) team Be Shore bedankt!

8,0101

Wat een geweldige activiteit op het strand. Had nooit gedacht dat power kiten zo onwijs gaaf zou zijn.
Rustgevend afhankelijk van de vlieger die gebruikt wordt, maar ook uitdagend voor je spieren als je een grotere vlieger mag gebruiken.
Te gek en een aanrader voor elke gelegenheid! Bovendien was onze Jeroen een geweldige gids in de wereld van power kiten.

8,0101
8,0101

Op 30 mei 2015 hebben wij voor ons kantooruitje de ‘Be Robinson Team Challenge’ gedaan op het stand van Hoek van Holland. Het zijn leuke activiteiten, de instructeurs waren spontaan, enthousiast en gezellig en het weer was super!

10101

Fantastisch geholpen door Mirjam, en ook mijn droomjurk gevonden. Dik tevreden over de zaak, vriendelijk personeel en een goede sfeer die er hangt.

8,0101

We hebben een superleuke dag gehad, alles was prima geregeld en het prachtige weer maakte de dag helemaal af!

9,8101

Was top zo scheuren over het strand met die Blowcarts

10101

wat een top activiteit!! snelle strakke instructie en heel veel plezier!! bedankt

10101

Fantastische dag gehad op het strand met de blokarts. Dankzij goede uitleg was iedereen binnen 5 minuten over het strand aan het scheuren. Mooi om te zien dat bij de concurrent iedereen steeds omlag of stilstond. Met windkracht 5 was het lekker racen.