Beautypartner

BEAUTYPARTNER: vooraanstaand in de beauty- & cosmeticabranche

“Wat een leuk bedrijf!” Zegt men maar al te vaak als ze van ons bestaan vernemen! En dat is natuurlijk niet voor niets. Beautypartner is uniek!

Beautypartner is de meest vooraanstaande intermediair en opleider in de beauty branche. Wij zijn er trots op om onder deze naam onze diensten op het gebied van werving & selectie en langdurige detacherings- of uitzendbemiddeling te mogen aanbieden. Deze trots gaat gepaard met een grote ambitie en passie voor het vak.

Beautypartner bemiddelt in beauty- & cosmetica vacatures op diverse ervaringsniveaus; van schoolverlater tot manager. Veel commerciële promotors, schoonheidsspecialisten, visagisten en cosmetica consultants, zijn al aan hun droombaan gekomen via Beautypartner.

Je kunt bij Beautypartner opleidingen en cursussen volgen op het gebied van visagie, parfumerie, hairstyling en sales, en er zijn naast de opleidingen en cursussen ook diverse vakgerichte trainingen en masterclasses te volgen.

Wil je een opleiding volgen op hoog niveau? Bijvoorbeeld een opleiding tot visagist, hairstylist of cosmetica consultant? Kijk dan bij het opleidingsaanbod van de Beautypartner Academy.

1 Ervaringen

9,7101

Wij zijn erg tevreden met Beautypartner. Zeer behulpzaam en ze staan voor kwaliteit.
Pand waar ze huisvesten is overigens prachtig.