Caravanmover-Kopen

Bij Caravanmover-kopen bent u aan het juiste adres als u niet langer meer wilt of kunt zeulen met die zware caravan of als u de caravan met de auto niet op de juiste plek kunt krijgen.

Wij leveren en monteren caravanmovers van alle gerenommeerde merken en werken hierin samen met de grootste caravanmoverspecialist van Nederland VMT-moversystems uit Rhenen.

VMT-moversystems ( ook bekend als caravanmoverspecialist ) heeft jarenlange ervaring in de montage van caravanmovers onder diverse soorten en maten caravans, daarnaast zijn zij HET adres voor movers op marktkoopwagens.
Aangezien zij in Rhenen zitten en er veel klanten zijn die dat te ver weg vonden, zijn wij de caravanmovers voor de regio groot Kennemerland onder onze hoede gaan nemen, waardoor de klanten nu de zelfde service en kwaliteit geleverd krijgen, maar dan in hun eigen regio.

Caravanmover-kopen heeft een goed geoutilleerde werkplaats waar de caravan veilig binnen op de brug kan staan.

Bij ons krijgt u altijd een heldere en duidelijke prijsopgaaf zonder extra’s die er later als verrassing bij komen.
De prijs die wij geven is inclusief de montage van een hoofdstroomschakelaar, een 230v stopcontact en het verplaatsen van een eventuele afvoer, tevens monteren wij de kabels onder de caravan in een nette beschermhuls. Wij merken vaak dat bij de prijsvechters dit allemaal meerprijs is en ook pas verteld word als de caravan al op de stoep staat, wij houden van openheid en eerlijheid.

Ook voor uw caravanmover accu kunt u prima bij ons terecht.
Wij werken veelal met Optima accu’s, omdat dit hele betrouwbare en sterke accu’s zijn en tijdens de winterstalling gewoon in de caravan kan blijven staan, waardoor u niet steeds met de accu hoeft te slepen als de caravan de stalling ingaat.
Natuurlijk leveren wij ook andere merken accu’s en Lithium accu’s.

3 Ervaringen

9,5101

Ik ben vriendelijk ontvangen met een lekkere bak koffie en een goede uiteenzetting omtrent de mover die ik door het bedrijf heb laten onderbouwen. Chappoo voor deze mensen. Ik ben zeer tevreden voor hetgeen ze gedaan hebben. Als ik ooit nog een andere caravan koop zonder mover, dan laat ik er een onderbouwen door dit bedrijf.Succes verder.

9,5101

Erg snel en efficiënt geholpen. De mover met onderdelen zijn in overleg en netjes gemonteerd. Ben kortom erg tevreden.

9,8101

Dank jullie heren voor de goede service en vakwerk.