Maid at Home

Maid at Home is een eerlijk, duurzaam en sociaal schoonmaakbedrijf gericht op de particuliere sector.

Wij zorgen voor een betrouwbare en professionele hulp in huis. We zijn experts op het gebied van schoonmaken, wassen en strijken. Daarbij gebruiken we veilige biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Het dagelijks leven vergt veel tijd en aandacht van ons. Huishoudelijke taken willen dan nog wel eens naar de achtergrond verdwijnen. Wij zorgen ervoor dat u niets hoeft te laten. Heeft u bijvoorbeeld een dag tot laat gewerkt? Dan maken wij een gezonde maaltijd voor u klaar. Heeft u een drukke week? Wij halen uw stomerij op, houden uw woning schoon en zorgen voor een gevulde koelkast. Kortom: alles wat u nodig heeft om uw leven ontspannen te leven.

Ons doel is om het werken als ‘hulp in huis’ als volwaardig beroep op de kaart te zetten. We willen bijdragen aan de verbetering van de arbeidsrechtelijke positie van de huishoudelijke hulp en zorgen voor een meer positief imago en status van het werk.

Daarnaast willen we zoveel mogelijk vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan een baan helpen met toekomstperspectief. Via onze eigen Maid at Home Academy bieden we hen naast vakkennis ook een frisse start. Met een eigen ontwikkelings- en opleidingstraject gericht op talenten en ambities stromen ze gemakkelijker door naar een andere baan of starten zelf een eigen bedrijf.

We zijn tevens lid van Social Enterprise NL, een landelijk platform voor sociale ondernemingen.

U krijgt daarnaast een persoonlijke accountmanager. Hij of zij is ook voor in de toekomst uw vaste aanspreekpunt. Zo weet u bij vragen, suggesties of veranderingen altijd wie u kunt bereiken.

Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op via info@maidathome.nl

Wij denken graag met u mee!

1 Ervaringen

8,9101

Ik maak nu bijna 1,5 jaar gebruik van Maid at Home en ben zeer tevreden.