MEB Rotterdam

MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. MEB verhuurt geluid-, licht-, beeld-, podiumtechniek en complete DJ Shows. Daarnaast bemiddeld MEB in nationale en internationale artiesten. Daarmee is MEB een full-service entertainment en AV techniek leverancier voor evenementen. MEB is gevestigd in Rotterdam.

Wij kenmerken ons door ieder evenement af te stemmen op onze opdrachtgever en het bezoekersprofiel. Dit betekent dat op het evenement de techniek en het entertainment altijd goed aansluit bij de wensen en budgetten waardoor de perfecte sfeer wordt neergezet om de boodschap van onze opdrachtgever over te brengen op de bezoekers van het evenement. Of het nu gaat om een business presentation, congress of zakelijke of persoonlijke feestavond; MEB Rotterdam zorgt voor de beste beleving.

Tijdens kantooruren kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Onze entertainmentadviseurs helpen u graag met de voorbereiding van uw feest. Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor uw wensen te bespreken (ook in de avonduren en op zaterdag).

391 Ervaringen

10101

Goede service, snel geregeld!

10101

Ik was zeer tevreden met de apparatuur, ik kreeg bij het ophalen een uitleg over hoe alles werkt en wat erbij zit. En alles werkte perfect. Ze hebben voldoende op voorraad en het personeel is zeer vriendelijk.

10101

Top service

8,0101

Fijnen samenwerking en goede apparatuur! Van harte aan te bevelen

10101

Goed, fijn. Goed materiaal en makkelijk te reserveren.

8,0101

Prima spullen voor een prima prijs

10101

Snel alles geregeld, service is erg goed

10101

Eerste keer huur van licht en goed ervaring. Snelheid en service perfect, website zou iets duidelijker kunnen maar overal goed.

10101

Uitstekend bedrijf, bestellen ging gemakkelijk en met het ophalen en terug brengen verliep alles goed.

9,0101

Goed

10101

Aanbevolen door ouder van school. Bevindingen waren gelijk aan zijn positieve ervaringen! Veel geduld en duidelijke uitleg.

10101

Erg vriendelijk en behulpzaam + uitstekende vakkennis

10101

Snelle reactie en goede service, advies. Super!

10101

Top! Snelle communicatie, aardig personeel.

10101

Handige website, Top service!

10101

Super! Gewoon helemaal goed en goede spullen. Snelle beantwoording mail/offertes.

9,0101

Super geregeld alles.

8,0101

Heldere uitleg, apparatuur werkte perfect op de microfoon na. De microfoon werkte niet goed in de buitenlucht, maar wel goed indoor. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Klantvriendelijk
Geprijsd ook. Verbeterpunt misschien iets meer uitleg over het licht.

10101

Professioneel, klantvriendelijk

10101

Alles top en snel geregeld

10101

Goed, hulpvaardig en meedenkend.

9,0101

Licht gehuurd was allemaal top geregeld. Zeer vriendelijk en snel handelen. After sales praatje kan wat beter.

8,5101

De samenwerking met MEB Rotterdam hebben wij als heel prettig ervaren tijdens ons Sales Event in Rotterdam bij Hotel Nhow.

9,0101

Prima service. Gebeld op de dag dat ik het nodig had en kon het gelijk ophalen.

9,0101

complete disco set gehuurd voor feest thuis. Duidelijke instructie, alles wordt getest. Professioneel!

8,0101

service gerichtheid en het meedenken is een plus! geen verbeterpunten tot nu toe, solide partner om mee samen te werken.

10101

fantastisch! Super snel en goede communicatie

9,0101

Goed dat er altijd iemand gekoppeld wordt aan de webshop bestelling die dan gaat meedenken. Voor mij de reden om terug te komen.

10101

Zeer snel reactie op mail, transparante offerte, meegedacht met wensen, mogelijkheden en budget. Levering zoals op afgesproken tijdstip, vriendelijke en rustige uitleg, professionele spullen. Kortom: vriendelijk en professioneel.

10101

Harstikke goed.had op het laatste moment wat lichten nodig en werd goed geholpen.moest de lichtset helemaal naar limburg meenemen voor een feest daar.1 avond feest, maar wel drie dagsn de lichtset mee.Hoefde toch maar 1 dag te betalen.Erg begripvol.Kom daar zeker weer terug!! Klantvriendelijkheid en meedenken ipv tegenwerken.

Pink Lemon Cards