MEB Rotterdam

MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. MEB verhuurt geluid-, licht-, beeld-, podiumtechniek en complete DJ Shows. Daarnaast bemiddeld MEB in nationale en internationale artiesten. Daarmee is MEB een full-service entertainment en AV techniek leverancier voor evenementen. MEB is gevestigd in Rotterdam.

Wij kenmerken ons door ieder evenement af te stemmen op onze opdrachtgever en het bezoekersprofiel. Dit betekent dat op het evenement de techniek en het entertainment altijd goed aansluit bij de wensen en budgetten waardoor de perfecte sfeer wordt neergezet om de boodschap van onze opdrachtgever over te brengen op de bezoekers van het evenement. Of het nu gaat om een business presentation, congress of zakelijke of persoonlijke feestavond; MEB Rotterdam zorgt voor de beste beleving.

Tijdens kantooruren kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Onze entertainmentadviseurs helpen u graag met de voorbereiding van uw feest. Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor uw wensen te bespreken (ook in de avonduren en op zaterdag).

344 Ervaringen

9,0101

Spotlight gehuurd. Goeie service en een prima prijs. Wat ik gehuurd heb was precies wat ik nodig had en heeft bijgedragen aan een zeer geslaagde avond.

10101

onze eerste ervaring is fantastisch! Op naar volgend event waar wij jullie voor kunnen inschakelen! Klantvriendelijkheid en meedenken met op laatste moment wijzigingen, echt uitstekend. heel flexibel. Fijn.

10101

Goede service! nette correct werkende apparatuur. Perfecte nieuwstaat van gehuurde apparatuur.

10101

Geen verbeterpunten. Aan te bevelen.

10101

Goede en snelle service. Ze denken met je mee. Helemaal top!

10101

Goede en snelle service. Ze denken met je mee. Helemaal top!

10101

Tevreden. Goede service en communicatie.

8,0101

Twee keer een beamer gehuurd. Beide deden het goed en bedrijf wilde mij graag helpen toen ik in eerste instantie via mijn laptop geen beeld kreeg. Goed werkende beamers en klantvriendelijk.

9,0101

Wat mij opviel dat er veel zorg is besteed aan de indeling van de flightcase. Van tape,schaar,verbandtrommel,gereedschap en dan ook nog een hulplijn! Vaak zit het hem in de details of je kunt zien of een bedrijf (die wij eerst helemaal niet kende) serieus met zijn handel bezig is….. dat is dus bij deze jongens. Met special dank aan Nicky die met zijn rust en kennis een rots is voor hun bedrijf!

9,0101

Bedrijf levert goed kwalitatief podium, conform de afspraak. Ze zijn stipt op tijd, het loopt goed.

10101

Al eerder een act via MEB geboekt, Alles wordt prima geregeld. Alleen maar goede ervaringen met MEB. Wij waren op zoek naar een Sinterklaasact met heel veel muziek en dans. En minder spel elementen. De oorspronkelijke show was deels spel en deels muziek, dit is op verzoek aangepast naar uitsluitend muziek en dans dus men is flexibel en dat is prettig.

10101

UItstekende ervaring en deskundig advies cq bijstand. persoonlijke aandacht indien noodzakelijk; attent communiceren.

10101

MEB is sinds kort leverancier van het Maasstad Ziekenhuis. Ze hebben inmiddels al een aantal bijeenkomsten verzorgd, waaronder een grote lancering in onze centrale hal met alles erop en eraan, maar ook kleinere bijeenkomsten in ruimtes waar geen techniek aanwezig is. Ze denken goed met je mee, kunnen ook last minute snel handelen en op locatie altijd fijne mensen om mee samen te werken.

8,0101

Een pipe& drape systeem en verlichte dansvloer besteld. Goede service en goede producten! Levering en het weer ophalen liep super soepel en de kwaliteit van de producten is top.

8,0101

Een pipe& drape systeem en verlichte dansvloer besteld. Goede service en goede producten! Levering en het weer ophalen liep super soepel en de kwaliteit van de producten is top.

10101

Snelle reactie op mail en goed advies. Daarna keurige afhandeling bij halen en terugbrengen.
Zeer professioneel!

9,0101

Excellent!

9,0101

Altijd een prettige en professionele samenwerking.

10101

Zeer goed erg behulpzaam. En hebben alles in huis. Geven goed en veel advies.

10101

Professional, hard-working, and really great to work with.

9,0101

Feest ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk geboekt. De avond verliep qua muziek zoals we wilden. Prima, heerlijk kunnen dansen!

10101

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Kwaliteit matriaal

10101

Erg goed en professioneel materiaal

10101

Top bedrijf! Goede service…

10101

Helemaal prima

8,0101

Goede materialen, zeer flexibel met op en afhalen wat prettig is.

10101

eer vriendelijke en behulpzame service. Voor ons volgende studentenfeestje zullen we zeker hier terugkomen. De geluidsboxen waren sterk en van goede kwaliteit.

8,5101

Snelle levering van een beamerscherm en geluid op locatie. Heel prettig contact met degene die het geheel op en afbouwde. Keurig op tijd! Niets op aan te merken!

10101

Super service en goede producten. Ik bestel hier ieder jaar mijn geluidsapparatuur en rookmachine. Een echte aanrader dus.

10101

Perfect! Had veel vragenden heb mijn bestelling een paar keer gewijzigd. Ze waren heel geduldig, behulpzaam en alles was mogelijk. Heel blij met het uiteindelijke resultaat.

Pink Lemon Cards