MEB Rotterdam

MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. MEB verhuurt geluid-, licht-, beeld-, podiumtechniek en complete DJ Shows. Daarnaast bemiddeld MEB in nationale en internationale artiesten. Daarmee is MEB een full-service entertainment en AV techniek leverancier voor evenementen. MEB is gevestigd in Rotterdam.

Wij kenmerken ons door ieder evenement af te stemmen op onze opdrachtgever en het bezoekersprofiel. Dit betekent dat op het evenement de techniek en het entertainment altijd goed aansluit bij de wensen en budgetten waardoor de perfecte sfeer wordt neergezet om de boodschap van onze opdrachtgever over te brengen op de bezoekers van het evenement. Of het nu gaat om een business presentation, congress of zakelijke of persoonlijke feestavond; MEB Rotterdam zorgt voor de beste beleving.

Tijdens kantooruren kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Onze entertainmentadviseurs helpen u graag met de voorbereiding van uw feest. Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor uw wensen te bespreken (ook in de avonduren en op zaterdag).

507 Ervaringen

8,5101

Supertof lichteffect. Top geregeld 🙂

10101

Goede apparatuur en fijne service

9,0101

Allies dik in orde, petje af!

9,0101

Hier inmiddels een aantal maal diverse producten gehuurd, en altijd naar volle tevredenheid. Communicatie verloopt vlot en de apparatuur verkeert in goede staat en wordt compleet (incl. de nodige bekabeling) geleverd. Kwestie van aansluiten en gaan! Kan er verder niet veel over kwijt, gewoon erg tevreden!

9,0101

Via webshop gereserveerd en zelf opgehaald. de webshop werkt snel en effectief, goede en correcte service bij afhalen en terugbrengen. Zeer vriendelijke medewerkers… Top!

9,0101

DJ show van MEB op onze bruiloft was top geregeld! Van de communicatie vooraf (email en telefonisch) tot op de locatie was alles duidelijk en naar onze wensen. De DJ maakte er een leuk feestje van. We raden MEB dan ook aan aan onze vrienden en collega’s voor hun feestjes! Dankjulliewel!

9,0101

Vorige week geluidsinstallatie en lichten gehuurd. Alle spullen stonden netjes op tijd klaar. De bestelling werd bij het ophalen ook nog een keer duidelijk nagelopen en getest zodat niks zou ontbreken. Prijs/kwaliteit verhouding is super.

8,0101

Lichtset 3 gehuurd. Zeer vriendelijk en prettig geholpen, communicatie via mail was goed. De lichtset (kompleet met mengpaneel en benodigde kabels) was precies wat wij nodig hadden voor een grandioos feest en de huurprijs is prima. Klein puntje: bij èèn van de 3 statieven waren er geen borgpennen geleverd.

10101

For our wedding in Kijkduin we needed a soundsystem. MEB advised us very well. Fair prices (no wedding prices), reliable communication and a big effort for getting a delivery permission for the delivery to the beach. Thanks to Sjoerd and the team of MEB Rotterdam.

10101

Ontzettend fijne mensen, heel behulpzaam en lekker praktisch en snel!

10101

Confettikanon gehuurd voor een opening. Van offerte tot retour brengen een perfecte afhandeling, er was zelfs een video handleiding gemaakt om alles aan te sluiten. Top service!

10101

Professionele spullen waar je alles mee voor elkaar krijgt. Goede service en ondrsteuning

10101

Keurige apparatuur, goed werkend, men is heel flexibel met retourneren (kon de gehele ochtend). Men denkt goed mee, zelfs voor het plannen van events compleet met scherm, geluid en licht. Voor Argo-Hytos de perfecte partner voor de komende events.

9,5101

Perfecte speakerset gehuurd. Goed geluid en makkelijk aan te sluiten op IPad/IPhone. Feestje voor 18e verjaardag van mijn dochter was mede door het geluid meer dan geslaagd!

10101

Fijn meegedacht door MEB met ophalen en inladen in kleine auto. Goede en heldere communicatie. Goede uitleg hoe het werkte. Alles was makkelijk op te zetten en het werkte super!

9,0101

Heel goede service met fijn advies.

10101

Uitstekende service, klantgericht en expertise bij de medewerkers!

9,0101

Apparatuur was goed. Flexibiliteit van de onderneming zijn wij zeer over tevreden. Later terugbrengen en eerder ophalen was absoluut geen probleem. Voor herhaling vatbaar.

9,0101

Prima apparatuur makkelijk in gebruik en goede service

10101

Zeer professionele afhandeling en de apparatuur is ook uitstekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitgebreide uitleg bij ophalen. Zeer kundige afwikkeling bij retour brengen. Keurig borg terug binnen een week. En… met medewerkers van het bedrijf die er zichtbaar plezier in hebben. Komen zeker terug! Top!

10101

Heel vriendelijk personeel, denken zeer goed met je mee en maken jouw evenement tot een feestje! En checken nadien of alles goed verlopen is. Bedankt namens Leeuwarden Student City voor alle hulp en acts voor de Gay Pride Leeuwarden.

10101

Uitstende service, vriendelijk team en professioneel!

10101

Ik heb een prettige ervaring gehad met MEB Rotterdam. Alles duidelijk en goed verlopen en ik kreeg zelfs meer dan ik had verwacht. Bij het inladen van de auto werd ik ook nog geholpen om alles goed te kunnen vervoeren!

9,0101

Aardige mannen, goede prijs en prima kwaliteit.

9,0101

Heb het bedrijf gevonden op internet. Het contact was snel gelegd en de communicatie verliep uitstekend. Prima feest gehad!

8,0101

Goede ervaringen

10101

Goede service, goede uitleg!

10101

Top. Lekker snel, no nonsense.

9,0101

Zeer scherpe prijs en goede kwaliteit, meedenken voor lange termijn huur.

10101

Super vriendelijk personeel! Snelle service met goede uitleg!

Pink Lemon Cards