MEB Rotterdam

MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. MEB verhuurt geluid-, licht-, beeld-, podiumtechniek en complete DJ Shows. Daarnaast bemiddeld MEB in nationale en internationale artiesten. Daarmee is MEB een full-service entertainment en AV techniek leverancier voor evenementen. MEB is gevestigd in Rotterdam.

Wij kenmerken ons door ieder evenement af te stemmen op onze opdrachtgever en het bezoekersprofiel. Dit betekent dat op het evenement de techniek en het entertainment altijd goed aansluit bij de wensen en budgetten waardoor de perfecte sfeer wordt neergezet om de boodschap van onze opdrachtgever over te brengen op de bezoekers van het evenement. Of het nu gaat om een business presentation, congress of zakelijke of persoonlijke feestavond; MEB Rotterdam zorgt voor de beste beleving.

Tijdens kantooruren kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Onze entertainmentadviseurs helpen u graag met de voorbereiding van uw feest. Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor uw wensen te bespreken (ook in de avonduren en op zaterdag).

527 Ervaringen

10101

Op zoek naar kwaliteitsspullen? Dan is MEB hét adres! Topfeest gehad!

10101

Fantastic Team of professionals. This is the second time that I collaborate with them on TEDxYouth@BSN and they are only getting better at it.

10101

Klantvriendelijk en supersnelle jongens! Half uur van te voren gebeld en ze stonden te popelen om ons van dienst te zijn!

10101

Goede service, redelijke prijzen en prachtspul voor een leuk feest! Ook fijn dat ze rekening houden met je privacy, kopie ID wordt netjes door de papiervernietiger gehaald.

10101

Super service

10101

De afgesproken apparatuur voldeed wederom weer aan de verwachting. Fijne mensen laden de apaaratuur voor je in en uit.

10101

Hebben goede licht en geluid spullen geleverd voor ons 100-jarige jubileumconcert in Rhoon. Alles was goed ingesteld en opgebouwd door de MEB medewerkers zo dat wij het zelf konden bedienen. De volgende keer gaan wij zeker weer bij hun huren.

9,0101

Dank voor de vlotte en goede service!

10101

Snel en vriendelijk

10101

Top dj spullen voor scherpe prijs. Fijne en vriendelijke service.

10101

Goed bereikbaar via mail, denkt mee, helpt met sjouwen en helemaal niet duur. Kom hier zeker terug!

10101

Goede service, vriendelijk personeel, snel opgezet!

10101

Prettige samenwerking, snel, makkelijk en goede kwaliteit materiaal. Tot de volgende keer!

10101

Vlot en duidelijk, geen moeilijkheden. Top service! Alleen de voordeur is wat moeilijk te vinden.

10101

Alles perfect geregeld.vriendelijke mensen.prima apparatuur

10101

Zeer vriendelijk geholpen toen ik op laatste momemt nog een PA setje nodig had voor mijn feest

10101

Prima service en scherpe prijs!

10101

Helemaal top geregeld en snel kunnen schakelen! Kwaliteit en uitleg medewerker top!

10101

Fijne samenwerking, materialen waren perfect zoals beschreven! Flexibel in de omgang.

10101

De Juf geboekt via MEB Rdam, goede begeleiding en overleg via telefoon en mail.
Veel mogelijk zoals podium, licht, dj en geluid. Prima samenwerking en alle afspraken zijn nagekomen. Goed feestje geweest !

8,5101

Supertof lichteffect. Top geregeld 🙂

10101

Goede apparatuur en fijne service

9,0101

Allies dik in orde, petje af!

9,0101

Hier inmiddels een aantal maal diverse producten gehuurd, en altijd naar volle tevredenheid. Communicatie verloopt vlot en de apparatuur verkeert in goede staat en wordt compleet (incl. de nodige bekabeling) geleverd. Kwestie van aansluiten en gaan! Kan er verder niet veel over kwijt, gewoon erg tevreden!

9,0101

Via webshop gereserveerd en zelf opgehaald. de webshop werkt snel en effectief, goede en correcte service bij afhalen en terugbrengen. Zeer vriendelijke medewerkers… Top!

9,0101

DJ show van MEB op onze bruiloft was top geregeld! Van de communicatie vooraf (email en telefonisch) tot op de locatie was alles duidelijk en naar onze wensen. De DJ maakte er een leuk feestje van. We raden MEB dan ook aan aan onze vrienden en collega’s voor hun feestjes! Dankjulliewel!

9,0101

Vorige week geluidsinstallatie en lichten gehuurd. Alle spullen stonden netjes op tijd klaar. De bestelling werd bij het ophalen ook nog een keer duidelijk nagelopen en getest zodat niks zou ontbreken. Prijs/kwaliteit verhouding is super.

8,0101

Lichtset 3 gehuurd. Zeer vriendelijk en prettig geholpen, communicatie via mail was goed. De lichtset (kompleet met mengpaneel en benodigde kabels) was precies wat wij nodig hadden voor een grandioos feest en de huurprijs is prima. Klein puntje: bij èèn van de 3 statieven waren er geen borgpennen geleverd.

10101

For our wedding in Kijkduin we needed a soundsystem. MEB advised us very well. Fair prices (no wedding prices), reliable communication and a big effort for getting a delivery permission for the delivery to the beach. Thanks to Sjoerd and the team of MEB Rotterdam.

10101

Ontzettend fijne mensen, heel behulpzaam en lekker praktisch en snel!

Pink Lemon Cards