MEB Rotterdam

MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. MEB verhuurt geluid-, licht-, beeld-, podiumtechniek en complete DJ Shows. Daarnaast bemiddeld MEB in nationale en internationale artiesten. Daarmee is MEB een full-service entertainment en AV techniek leverancier voor evenementen. MEB is gevestigd in Rotterdam.

Wij kenmerken ons door ieder evenement af te stemmen op onze opdrachtgever en het bezoekersprofiel. Dit betekent dat op het evenement de techniek en het entertainment altijd goed aansluit bij de wensen en budgetten waardoor de perfecte sfeer wordt neergezet om de boodschap van onze opdrachtgever over te brengen op de bezoekers van het evenement. Of het nu gaat om een business presentation, congress of zakelijke of persoonlijke feestavond; MEB Rotterdam zorgt voor de beste beleving.

Tijdens kantooruren kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Onze entertainmentadviseurs helpen u graag met de voorbereiding van uw feest. Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor uw wensen te bespreken (ook in de avonduren en op zaterdag).

416 Ervaringen

10101

Fantastisch bedrijf. Zeer klantvriendelijk, goed bereikbaar en behulpzaam. Goede spullen voor een goede prijs.

10101

Zeer goed

8,0101

Al meerdere keren bij geluid & licht huren, verlichting gehuurd. Altijd top service.
Verder gebruiken ze wel echt qualiteits apparatuur en zijn altijd bereid om te helpen! Klantvriendelijk. Oplossingsgericht. Qualiteitsapparatuur.

10101

Super, goede producten.

9,0101

Goede service en alle apperatuur aanwezig voor een goed feest

8,0101

Super service en goede kwaliteit

10101

Goed geholpen en klantgericht

8,0101

Snelle service, alles prima geregeld

10101

Alle medewerkers waren vriendelijk, we zijn goed ontvangen en geholpen. Het apparatuur was makkelijk te bedienen.

10101

Super service en goede apparatuur. Alles werkt top!

8,0101

Prima

8,0101

Snelle hulp, verder hele goede service en heel klantvriendelijk. Snelle service, flexibel in levering en teruggave. Misschien is een tip soort van gebruiksaanwijzing, toelichting bij ophalen was goed maar als iemand anders dan diegene het gaat aansluiten is het beetje puzzelen.

10101

Ieder jaar huur ik mijn geluidsinstallatie en effecten hier. Altijd goed!

7,0101

Goede levering van top discoset. Goed werkende, complete professionele sets. Hadden een mooi disco feestje hierdoor.

10101

Zeer klantvriendelijk en adequaat geholpen

10101

Scherpe prijzen en een goede service!

10101

Top. Klantvriendelijk.

10101

Geluid installatie gehuurd voor bedrijfsweekend. Top geluid, erg tevreden! Goede kwaliteit van de producten. Erg tevreden over snelle lever tijd.

10101

Erg goed. Leuke ervaring bij afleveren.

9,0101

Mooie gekuidskwaliteit. Goede uitleg, prima ontvangen en op korte termijn stond alles klaar. Er is een noodnummer beschikbaar met een kundig persoon voor het geval er iets aan de hand is gedurende de verhuur periode.

10101

Geweldig

10101

Geweldig

10101

Hele fijne service. Het op dezelfde dag licht nodig en ik vond het prettig dat er heel snel geschakeld kon worden. Ook advies daarna voor een andere product vond ik fijn voor een andere keer. Ze zijn snel en efficiƫnt.

10101

Geweldige service. Last minute nog verlichting kunnen afhuren. Makkelijke installatie. Voor verlichting moet je hier wezen.

10101

Zeer goed

10101

Goede service, snel geregeld!

10101

Ik was zeer tevreden met de apparatuur, ik kreeg bij het ophalen een uitleg over hoe alles werkt en wat erbij zit. En alles werkte perfect. Ze hebben voldoende op voorraad en het personeel is zeer vriendelijk.

10101

Top service

8,0101

Fijnen samenwerking en goede apparatuur! Van harte aan te bevelen

10101

Goed, fijn. Goed materiaal en makkelijk te reserveren.

Pink Lemon Cards