Buenoo! Ervaar en deel het beste van Nederland.

 

Buenoo.nl is voor consumenten dé website om bedrijfsbeoordelingen te vinden en eigen ervaringen te delen met andere consumenten.
De consument kan snel en eenvoudig de beste ondernemingen per rubriek en regio ontdekken.

Als bedrijf kunt u niet meer zonder onafhankelijke beoordelingen omdat maar liefst 81 procent van de Nederlanders eerst ervaringen van andere gebruikers checkt op internet voor zij tot een aankoop overgaan. 

Met de Buenoo klantbeoordelingstool kunt u klanten simpel en snel om een beoordeling vragen. Andere consumenten checken op buenoo.nl de scores van verschillende bedrijven en kiezen op basis daarvan voor een bedrijf.

Kortom: wanneer u tevreden klanten heeft, krijgt u goede beoordelingen op Buenoo.nl en kiezen klanten eerder voor uw bedrijf.
Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u uw beoordelingen realtime bekijken en aan de hand van de feedback uw product, dienst of merk versterken.

Klanten kopen een product eerder wanneer mensen uit hun omgeving dit aanbevelen. Daarom kunnen klanten hun Buenoo beoordelingen met familie, vrienden en andere bekenden delen via de mail of social media.

U kunt deze mond-tot-mond reclame stimuleren door deze klanten te belonen met een eenmalige korting of cadeau. De beloning plaatst u op uw eigen Buenoo cadeaupagina. Zo kunt u bestaande klanten behouden en nieuwe klanten genereren.

Als uw bedrijf op Buenoo.nl staat, trekt u automatisch potentiele klanten naar uw eigen website.
U kunt de Buenoo beoordelingen ook direct op uw website plaatsen om vertrouwen te genereren bij potentiële en bestaande klanten.

Ook bent u dankzij Buenoo beter vindbaar via Google en uw online reputatie wordt versterkt.

Een tevreden klant is de beste reclame.